www.yo-yo.sk forum
toto forum je zavrete a zrusene. nove forum najdete na stranke yo-yo.sk
www.yo-yo.sk forum
toto forum je zavrete a zrusene. nove forum najdete na stranke yo-yo.sk
www.yo-yo.sk forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
www.yo-yo.sk forum

DomovDomov  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  Prihlásenie  

Duncan Metal Zero

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
.Filip.

.Filip.

Počet príspevkov : 60
Registration date : 20.10.2007

Duncan Metal Zero Empty
OdoslaťPredmet: Duncan Metal Zero   Duncan Metal Zero EmptyPo október 22, 2007 7:53 pm

Co si mislite o tomto yoyi ?? pls piste tu ! Rozmislam nadnim lebo co som pocul je to najlacnejsie kovove yoyo zhanam onom nieco takze Ake su vase nazory ?? Question Question Question Question Shocked
Návrat hore Goto down
cartman

cartman

Počet príspevkov : 17
Registration date : 07.10.2007

Duncan Metal Zero Empty
OdoslaťPredmet: cartman   Duncan Metal Zero EmptyPo október 22, 2007 10:18 pm

akože metal zero neni zle yoyo ale ak si ešte amater tak by som ti doporučoval radšej fh0 lebo obiješ si to metal zero ale teraz ide zima tak budeš vačšinou yoyovat doma či ?.........veget............ rendeer
Návrat hore Goto down
.Filip.

.Filip.

Počet príspevkov : 60
Registration date : 20.10.2007

Duncan Metal Zero Empty
OdoslaťPredmet: Re: Duncan Metal Zero   Duncan Metal Zero EmptyUt október 23, 2007 7:07 am

cartman : mno ja mam FH0 len som o tom yoyi nieco pocul takze len tak... TERAz mam FH0 a objednal som si lyn fury flower
Návrat hore Goto down
Admin
Admin

Počet príspevkov : 68
Registration date : 06.10.2007

Duncan Metal Zero Empty
OdoslaťPredmet: Re: Duncan Metal Zero   Duncan Metal Zero EmptySt október 24, 2007 10:35 am

Taaakze Metal Zero.
Najlacnejsie kovove yoyo na trhu. Kedze mam len tu prvu ediciu, tak opisem moj nazor na prvu ediciu..
Yoyo v skutku fajn, male lozisko, recessnute obe strany(odporucam dve tenke difpady), tvar skoro totozny s normalnym freehand 0.
Avsak, tym ze je take lacne, tak si nedali zalezat moc na stabilite (vybruje, je to sice v ramci normy, ale vybruje, co by sa u kovovych yoyi nemalo stavat), nedali si ani zalezat na kvalite spracovania(farba na bokoch sa odlupuje a osuchava), zavit pre osku je navrtany priamo do hlinika, co sposobuje pri viacnasobnom rozoberani a dotahovani, ze sa strhava. Ja mam momentalne Metal freehand prevrtany zkrz na skrz a zosrobovany obycajnou skrutkou a matkou.
Dufam ze sa vyrobca poucil a druhha seria bude mat tieto chyby vychytane.
Návrat hore Goto down
https://yo-yo.slovakforum.net
Sponsored content

Duncan Metal Zero Empty
OdoslaťPredmet: Re: Duncan Metal Zero   Duncan Metal Zero Empty

Návrat hore Goto down

Duncan Metal Zero
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
www.yo-yo.sk forum :: POKEC-
Prejdi na: