sticker je po anglicky nalepka. vyznamov to ale moze mat viac. ak sisi cital vlakno o tej 888. tak tam je to ako nalepka. i
nak sa sticker response (ako kvazi oficialny nazov) mysli hlavne duncan navratovy system. a potom sa tomu hovori aj dif pad, any-o pad, kentaro pad, silikonova stickerka (mena su podla vyrobcov, napr dif pad vyraba dif-e-y. any pady vyraba any-yoyo, kentaro pady su vymyslom kentara kimuru, a silikonove stickery su v podstate zaschnuty silikon ktory sa do yoya nalepu pre zjednodusenu aplikaciu na yoyo)...a tak dalej. Su to samozrejme rozne technologie ktore kazda moze sediet niekomu inemu viac ci menej. a taktiez sa lisia tym ako dlho vydrzia do vysuchania (kedy sa uz prestavaju mat svoju navratovost). napr dif pady vydrzia tak mesiac, any pady som mal x mesiacov v podstate som ich ani nemenil. kentaro pady mi odisli asi tak podobne ako dif pady, silikonove stickery su to iste ako silikon takze ten vydrzi to sa nezosucha tak lahko. a duncan stickery vydrzia cisteho casu tak okolo hodiny dve mozno.