Cize otvorime si imageshack.us, stranka sa otvori a vyzera takto nejako:
klikneme na choose, otvori sa dialogove okno v, ktorom najdeme na disku dany obrazok (imagashack podporuje tak ako je to tam napisane jpg jpeg png gif bmp tif tiff swf mensie ako 1.5 MB (cize zmensime rozlisenie obrazkov pred nahratim na web!!)
ked mame najdene klikneme OK a potom host it, cakame dokym sa uploadne
otvori sa nova stranka:
na nej je niekolko linkov nas budu zaujimat hlavne tieto 3
staci ze klikneme do obdlzniku a link sa cely oznaci a potom link skopirujeme (ctr+c) a potom vlozime do prispevku (ctrl+v)
a linky ktore nas zajimaju:
a: toto pouzijeme ked chceme maly nahlad, vyzera to presne ako je ten maly nahlad toho mojho obrazku (cize ked mate fotku velkeho rozlisenia povedzme viac ako 1280x1024 tak hodite na forum tento nahlad=thumbnail)
b:tento link ked iba tak pacnete do fora tak sa vas obrazok potom zobrazi na tej stranke imageshacku
c: tento link skopiruje (ctrl+c) a aby sa zobrazil ako obrazok na fore pouzijeme dva tagy a to
- medzi tieto 2 tagy vlozime tento link ktory sme si skopirovali...bude to vyzerat nejako takto:
(naschval som pouzil linku z b...aby sa obrazok nezobrazil, treba pouzit linku z c)
a tu je obrazok:
len podotknem ze tie dva tagy vlozim zjednodusene tak ze kliknem na image hore v tych tlacitkach 2x a tie tagy sa mi napisu ja uz len medzi ne vlozim linku
snad pomohlo