samo282
Počet príspevkov : 245 Registration date : 07.10.2007
| Predmet: Moja vlastna basen - YoYo Ne december 09, 2007 6:09 pm | |
| Ako ste uz niektori asi postrehli na yoyo.cz bezi VVV-Vashkova vtipna velesoutez kde sa sutazi o skvele ceny od vaska.Tretia jeho uloha bola vymysliet basen,pribeh alebo nieco podobne kde sa budu nachadzat slova :yoyo,string,lozisko,princ,princezna,kralovstvi,drak a hraz.Trochu som sa s tym pohral a vymyslel som toto : Samuel Orlovsky - YoYo Mam tu pre vás jednu báseň ako vznikla yoyo vášeň. Štyri a tri je spolu pať od yoyofactory yoya chcem hneď Pozor pozor orol,vták šír si obzor ty yoyo drak. Niesom drak som princ ok? ty si vták a ja som mlok Princezná je moja žena ona je tá vyvolená Ložiská tu u mňa ležia yoyeri už po mna bežia Stringy a hraz to je nieco brr,je mraz ale prečo? A kralovstvo som nespiminal asi som blazon nie,ja snivam Yoyo je len maly drak leto,jesen mam ja rad Dnes je v meste yoyo sraz napnite peste pada hraz Mojej basne koniec sa blizi basne su krasne a yoyo neublizi Vela stastia prajem na seshnu si dneska zajdem. dufam ze sa vam to paci | |
|
.Filip.
Počet príspevkov : 60 Registration date : 20.10.2007
| Predmet: Filip Ne december 09, 2007 6:46 pm | |
| SAmo sak to je bastnicke Črevo TO ZASLUZI POTLESK DOBRE SAMO !!!!!! | |
|
michael2004
Počet príspevkov : 46 Age : 30 Registration date : 07.10.2007
| Predmet: Re: Moja vlastna basen - YoYo Ne december 09, 2007 6:52 pm | |
| dobre samo budes spisovatel | |
|
marcinko7e
Počet príspevkov : 104 Age : 33 Registration date : 08.10.2007
| Predmet: Re: Moja vlastna basen - YoYo Ne december 09, 2007 9:03 pm | |
| aj tak mal ale toomik najlepsie :Don mal take halusky ze som sa sulal 3 minuty z toho | |
|
kubko
Počet príspevkov : 90 Age : 29 Location : Konoha (Konohakagure no sato) Registration date : 22.10.2007
| Predmet: Re: Moja vlastna basen - YoYo Po december 10, 2007 7:54 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: Moja vlastna basen - YoYo | |
| |
|