dnes v skole som sa na hodine nudil tak som rozmyslal co za video by sa dalo spravit.inspiroval som sa hspin world videom a tak som si zmyslel ze by bolo celkom dobre spravit nieco podobne.napisem to na viacere fora a snad sa niekto ozve.takze mam namysli toto : kazdy kto sa chce zapojit nech natoci svoje kratucke video ktore bude mat maximalne 8 sekund a posle mi ho na adresu
samo282@centrum.sk aby to nebolo malo a trochu by sme sa pritom zabavili tak tricky robte opacnou rukou akou yoyujete.cize ked ste pravaci lavou a opacne.dufam ze sa nenajde nejaky chytrak ktory to natoci pravou rukou a da opacny efekt aby to tak teda vyzeralo ze yoyuje lavoui a samozrejme to plati aj opacne
.dakujem a dufam ze to ocenite.teda aspon snahu.videa prijmam do dna kedy konci tento rok 2007 cize 31. v ten den vsetko dam do jedneho videa a dam to na internet.poprosim kto bude tocit nech mi na mail napise aj nazov yoya s akym ste totcili a jeho meno na fore alebo tak proste ake meno chcete aby na videu bolo dik
s pozdravom samo