www.yo-yo.sk forum
toto forum je zavrete a zrusene. nove forum najdete na stranke yo-yo.sk
www.yo-yo.sk forum
toto forum je zavrete a zrusene. nove forum najdete na stranke yo-yo.sk
www.yo-yo.sk forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
www.yo-yo.sk forum

DomovDomov  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  Prihlásenie  

Celkom dobry napad myslim

Goto down 
5 posters
AutorSpráva
samo282

samo282

Počet príspevkov : 245
Registration date : 07.10.2007

Celkom dobry napad myslim Empty
OdoslaťPredmet: Celkom dobry napad myslim   Celkom dobry napad myslim EmptyUt december 11, 2007 6:36 pm

dnes v skole som sa na hodine nudil tak som rozmyslal co za video by sa dalo spravit.inspiroval som sa hspin world videom a tak som si zmyslel ze by bolo celkom dobre spravit nieco podobne.napisem to na viacere fora a snad sa niekto ozve.takze mam namysli toto : kazdy kto sa chce zapojit nech natoci svoje kratucke video ktore bude mat maximalne 8 sekund a posle mi ho na adresu samo282@centrum.sk aby to nebolo malo a trochu by sme sa pritom zabavili tak tricky robte opacnou rukou akou yoyujete.cize ked ste pravaci lavou a opacne.dufam ze sa nenajde nejaky chytrak ktory to natoci pravou rukou a da opacny efekt aby to tak teda vyzeralo ze yoyuje lavoui a samozrejme to plati aj opacne Razz.dakujem a dufam ze to ocenite.teda aspon snahu.videa prijmam do dna kedy konci tento rok 2007 cize 31. v ten den vsetko dam do jedneho videa a dam to na internet.poprosim kto bude tocit nech mi na mail napise aj nazov yoya s akym ste totcili a jeho meno na fore alebo tak proste ake meno chcete aby na videu bolo dik Smile s pozdravom samo
Návrat hore Goto down
kubko

kubko

Počet príspevkov : 90
Registration date : 22.10.2007

OdoslaťPredmet: Re: Celkom dobry napad myslim   Celkom dobry napad myslim EmptyUt december 11, 2007 7:03 pm

aj rok vyroby yoya?
Smile sranda lol! Exclamation
Návrat hore Goto down
michael2004

michael2004

Počet príspevkov : 46

OdoslaťPredmet: Re: Celkom dobry napad myslim   Celkom dobry napad myslim EmptyUt december 11, 2007 7:48 pm

dobry napad lol!
Návrat hore Goto down
matej994

matej994

Počet príspevkov : 10
Registration date : 16.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: Celkom dobry napad myslim   Celkom dobry napad myslim EmptyUt december 11, 2007 8:01 pm

8 sekund neije jejak velmi malo:?:
Návrat hore Goto down
samo282

samo282

OdoslaťPredmet: Re: Celkom dobry napad myslim   Celkom dobry napad myslim EmptyUt december 11, 2007 8:18 pm

tak ani nie ale ak sa do silvestra nazbiera mozno ze aj 20 ludi tak krat 8 to je 160 sekund a video snad nechces 5 minutove? monzo sa zapoji viac mozno menej ja nwm
Návrat hore Goto down
kubko

kubko

Počet príspevkov : 90
Registration date : 22.10.2007

OdoslaťPredmet: Re: Celkom dobry napad myslim   Celkom dobry napad myslim EmptyUt december 11, 2007 8:22 pm

mas pravdu lol!
Návrat hore Goto down
Admin
Admin

Počet príspevkov : 68
Registration date : 06.10.2007

OdoslaťPredmet: Re: Celkom dobry napad myslim   Celkom dobry napad myslim EmptyUt december 11, 2007 10:24 pm

Podla mna by stacilo natocit kratke soty len Slovenskych yoyoerov. Pripadne Ceskych na dalsie fora by som to moc nedaval. Ale to je moj nayor. A co sa tyka formatu je to nejak obmedzene?
Návrat hore Goto down
https://yo-yo.slovakforum.net
samo282

samo282

OdoslaťPredmet: Re: Celkom dobry napad myslim   Celkom dobry napad myslim EmptyUt december 11, 2007 11:05 pm

to je jedno aky format ja to potom aj tak prerobim takze...
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Celkom dobry napad myslim   Celkom dobry napad myslim Empty

Návrat hore Goto down

Celkom dobry napad myslim
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
www.yo-yo.sk forum :: POKEC-
Prejdi na: